Ooglidcorrectie Friesland

Denkt u aan een ooglidcorrectie in Friesland? Bij JC Kliniek bieden wij toegewijde zorg voor zowel onder- als bovenooglidcorrecties. Ontdek hier meer over de mogelijkheden en voordelen van een ooglidcorrectie in de buurt van Friesland.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Ooglidcorrectie in Friesland. Cosmetisch of medisch

Tijdens een ooglidcorrectie in de buurt van Friesland wordt overtollige huid verwijderd bij de bovenoogleden, onderoogleden of beiden. Binnen JC Kliniek doen we dit met de innovatieve en zeer effectieve Milaan techniek, waarover u meer leest op onze pagina over ooglidcorrectie. In veel gevallen wordt gekozen voor een ooglidcorrectie om cosmetische redenen. Men wil graag tekenen van veroudering verminderen. Een ooglidcorrectie zal ervoor zorgen dat uw wallen, hangende oogleden en vermoeid uiterlijk worden verholpen.

Maar er zijn ook medische redenen om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Denk hierbij aan het herstellen van zichtbelemmeringen, het bestrijden van spierspanningshoofdpijn door het optrekken van de bovenoogleden of het tegengaan van erg droge of vermoeide ogen.

Herkent u zich in één of meerdere van de bovenstaande redenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een ooglidcorrectie in de buurt van Friesland te bespreken.

Ooglidcorrectie in Friesland? Kosten  bij JC Kliniek

Denkt u eraan een ooglidcorrectie in Friesland te ondergaan? Kosten kunnen een essentiële factor zijn bij het plannen van de behandeling. Een deel van de kosten is vooraf vastgesteld, terwijl een ander deel per individuele situatie wordt bepaald. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven:

Behandeling  Prijs (2 oogleden)
Bovenooglidcorrectie  € 1.150
Onderooglidcorrectie  € 1.500
Boven- en Onderooglidcorrectie  Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie  Op aanvraag

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Daarom zullen we de kosten van uw ooglidcorrectie duidelijk met u bespreken voordat we tot behandeling overgaan. Op die manier wordt u nooit geconfronteerd met onverwachte kosten achteraf.

Een bovenooglidcorrectie bij JC Kliniek

Heeft u last van een verouderde huid waardoor uw bovenste oogleden gaan hangen? Bij een bovenooglidcorrectie in de buurt van Friesland verwijderen wij de overtollige huid, waardoor uw ogen weer zullen stralen.

Door het hangen van de huid boven uw oogleden kunnen verschillende klachten ontstaan. Naast een vermoeide en verouderde uitstraling, kunnen er diverse medische klachten optreden. Denk aan een verstoring van het gezichtsveld, moeite met het optillen van uw oogleden, spierspanningshoofdpijn door het optrekken van uw wenkbrauwen en droge ogen. Deze klachten kunnen uw welzijn dagelijks negatief beïnvloeden. Kies voor een bovenooglidcorrectie dichtbij Friesland en profiteer van de diverse voordelen.

Hoe wordt een onderooglidcorrectie uitgevoerd?

Laat u uw oogleden liften in de buurt van Friesland bij JC Kliniek? Dan zorgen wij ervoor dat de behandeling soepel verloopt en dat u van tevoren volledig op de hoogte bent van het behandelproces. We bespreken de algehele ooglidcorrectie met u en plannen een intake om uw situatie te beoordelen en de meest geschikte behandeling te bepalen.

Hoewel de exacte duur van de behandeling afhankelijk is van uw situatie, duurt de ingreep meestal tussen de 1 en 2 uur. Zorg ervoor dat u met iemand naar de kliniek komt, omdat het niet is toegestaan om na de ooglidcorrectie zelf terug te rijden naar Friesland.

Meer informatie over een ooglidcorrectie in de buurt van Friesland?

Bent u al overtuigd van de ooglidcorrectie van JC Kliniek? Friesland bevindt zich op een acceptabele afstand van Emmen, vooral wanneer u het beste voor uw ogen wilt. Hetzelfde geldt voor behandelingen zoals huidverbetering, cryolipolyse en facelifts, waarvoor u ook bij ons terecht kunt.

Neem daarom snel contact met ons op, zodat we u spoedig kunnen verwelkomen. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999