Lipvergroting

Lipvergroting zorgt voor een volle aangezicht in de lippen en mond. De mond en lippen zijn nou belangrijke esthetische blikvangers.

Hulp nodig?
Lipvergroting

Veel vrouwen laten een lipvergroting uitvoeren, oftewel hun lippen opvullen met fillers wanneer zij deze te smal vinden. De mond en volle lippen zijn nou eenmaal belangrijke blikvangers wanneer er naar een gezicht of uitstraling wordt gekeken. Wilt u ook lip fillers? Neem contact op en plan een consult in! In overleg bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

 

Resultaten van de lipvergroting

Uw lippen zullen afhankelijk van de behandeling voller zijn, meer contour hebben of een combinatie hiervan. Lip fillers van hyaluronzuur zorgen voor natuurlijke vollere lippen, een jeugdige uitstraling, herstel van contour en volume en herstel van asymmetrische lippen.

De fillers blijven ongeveer 3-6 maanden zitten. Herhaal de behandeling periodiek voor blijvend resultaat. Bent u benieuwd naar de resultaten van het laten opvullen van de lippen? Bekijk dan de voor en na foto’s van de lip fillers. Wij gebruiken uitsluitend foto’s van onze eigen cliënten en leveren natuurlijk resultaat

Wetenschappelijk onderzoek door JC Kliniek

Bij JC Kliniek weet u zeker dat u verzekerd bent van het beste advies. Onze cosmetisch georiënteerde artsen Jurjen Schortinghuis en Mark Contini houden zich naast cosmetische en MKA-chirurgie ook bezig met wetenschappelijk onderzoek naar onder andere HIFU en Ooglidcorrecties.

Wilt u meer informatie? Lees hier alles over de wetenschappelijke artikelen over de lipvergroting. Hier kunt u tevens alle wetenschappelijke artikelen nalezen.

Informatie over lippen laten opvullen met Fillers

Door uw lippen op te laten vullen met fillers krijgt u mooie volle lippen. Voor het opvullen wordt een filler met hyaluronzuur toegepast. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ook zelf afgebroken kan worden.

De lippen kunnen op verschillende manieren behandeld worden. Er kan volume worden aangebracht of er kan bijvoorbeeld een contourversterking bewerkstelligd worden. Het is belangrijk om in een consult de wensen samen met de arts te bespreken en de juiste behandeling te kiezen die aansluit bij deze wensen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na het eerste gesprek en onderzoek wordt de strategie voor de lipvergroting behandeling gemaakt. Vervolgens wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. De behandeling verloopt als volgt:

  1. U neemt plaats in de behandelstoel;
  2. Het te behandelen gebied wordt ontsmet en van eventuele make-up ontdaan;
  3. De lippen worden verdoofd door middel van een verdovende zalf;
  4. Afhankelijk van uw wens zullen er één of meerdere injecties worden toegediend.

De behandeling zal tot maximaal een half uur in beslag nemen, afhankelijk van de wens. Onze cosmetische artsen gaan altijd voor een natuurlijk resultaat.

Na de behandeling kan een zwelling en een blauwe plekken optreden. Dit verdwijnt na een aantal dagen automatisch. Tot die tijd kunt u de plek eenvoudig maskeren met make-up.

Lip Fillers Prijs

De kosten van lip fillers zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler er gebruikt wordt. Doorgaans zal één milliliter of meer nodig zijn voor de behandeling van de lippen, hoewel met 0,5 ml ook een zichtbaar resultaat behaald kan worden. U

Behandeling (1 ml)
Lipvergroting € 400,00
Lipcontour € 400,00

 

Meer informatie? Laat het ons weten!

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Welke zones worden behandeld

Met een lipfiller worden de lippen opgevuld. Het opvullen van de lippen kan de volgende motieven hebben:

  • Balans terugbrengen in ongelijke lippen;
  • Smalle lippen vergroten en volume geven;
  • Dunner wordende lippen door veroudering opvullen;
  • Het opvullen van littekens in de lippen;
  • Rokerslijntjes minder zichtbaar maken door lipfillers aan te brengen.

Hiernaast kunnen onze fillers gebruikt worden om de neuslippenplooi of de marionetlijnen op te vullen. Zoals eerdergenoemd worden fillers ook vaak gebruikt om de rokerslijntjes op de bovenlip op te vullen.

Bent u benieuwd wat onze lip fillers voor u kunnen betekenen? Plan dan een gratis consult!

Waarom kiezen voor JC Kliniek?

JC Kliniek is úw kliniek. Wij vinden het belangrijk dat uw wens en een natuurlijk resultaat voorop staan wanneer wij uw lippen opvullen. Onze artsen Jurjen Schortinghuis (MKA-chirurg en cosmetisch arts) en Mark Contini (cosmetisch arts) zijn gecertificeerd om niet-chirurgische cosmetische behandelingen uit te voeren.

Binnen de discipline MKA-chirurgie, de mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie, hebben wij bij uitstek te maken met de esthetiek van het gelaat. Cosmetische behandelingen aanbieden was dus een logische vervolgstap.

Hiernaast staan kwaliteit, ontwikkeling en kennis hoog bij ons in het vaandel. Daarom richten wij ons op wetenschappelijk onderzoek en aanvullende opleidingen. Hiernaast staat uw wens voorop en zullen wij áltijd handelen om u de beste zorg mogelijk te kunnen bieden.

Vraag en antwoord

In principe is een behandeling van de lippen niet zonder risico’s. Door onze zorgvuldige techniek wordt het risico zo klein mogelijk gehouden. Er kan een bloedvat geraakt worden wat een blauwe plek kan veroorzaken. Verder moet u rekening houden met wat zwelling of verkleuring op de plaats waar geïnjecteerd is. Dit verdwijnt vanzelf na een aantal dagen en is eenvoudig te maskeren met make up.

Zijn lip fillers pijnlijk?

Omdat de lippen erg gevoelig zijn kunt u een verdoving van de lippen krijgen door middel van een injectie. U wordt verdoofd met de verdoving die tandartsen doorgaans gebruiken. Daarna zal de behandeling van het lippen opvullen (vrijwel) pijnloos zijn. Ook de filler bevat een verdoving zodat naarmate de behandeling vordert, u meer verdoofd wordt.

Is nazorg van belang bij lip fillers?

U kunt uw dagelijkse bezigheden meestal direct weer hervatten. Wel is het advies om zeker vier uur geen make up op de insteekplaatsen aan te brengen. Direct na de behandeling kunt u het behandelde gebied een half uurtje koelen. Dezelfde dag dient u niet te sporten en voorkom tenminste de eerste week contact met zon, zonnebank of sauna.

Is het resultaat van de behandeling direct zichtbaar?

Het resultaat van de fillers is direct zichtbaar. Wanneer de behandeling net uitgevoerd is, kan het zijn dat de lippen lichtelijk opgezwollen zijn. Na 24 uur zal de zwelling verminderd zijn en is het resultaat goed zichtbaar.

Is het mogelijk om de fillers weer te laten verwijderen?

Indien het resultaat niet bevalt, is het mogelijk om fillers weer uit de lippen te laten verwijderen. De lippen zullen geïnjecteerd worden met hyaluronidase. Deze stof zorgt ervoor dat het vulmiddel op een veilige wijze oplost.

Voelen mijn lippen anders aan na de behandeling?

Wanneer de behandeling goed is uitgevoerd, zullen de lippen niet anders aanvoelen na de behandeling. Het kan wel zijn dat de verdoving die in de filler zit of de verdoving die geplaatst is, nog even nawerkt en dit kan vreemd aanvoelen maar zal binnen enkele uren verdwijnen. Onze ervaren artsen zullen ervoor zorgen dat u met het beste resultaat mogelijk naar huis zult gaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contactformulier Fillers

Wetenschappelijke artikelen

Bent u benieuwd geworden naar het onderwerp of wilt u graag meer weten? Raadpleeg dan de volgende wetenschappelijke artikelen. Deze artikelen bevatten de meest relevante informatie van het moment (2019).

 

Braun M, Braun S, van Eijk T. Lip tenting: a simple technique for better lip enhancement. J Drugs Dermatol. 2010 May;9(5):559-60. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20480801

Richtlijn Injectables voor tandartsen en tandartsspecialisten, NVDFE versie 2016, NVDFE richtlijn injectables 2016

Kontis T, Lacombe V. Cosmetic injectable techniques: A text and video guide to neurotoxins and fillers. New York: Thieme; 2013. P 111-113

Jacono AA, A New Classification of Lip Zones to Customize Injectable Lip Augmentation. Jama Facial Plastic Surgery. 2008. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18209119

Sarnoff DS, Saini R, Gotkin RH. Comparison of filling agents for lip augmentation. Aestet Surg J 2008. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19083579

Sclafani AP. Soft Tissue Fillers for Management of the Aging Perioral Complex. Facial plast Surg 2005; 21(1): 74-78 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15988659

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999