Over JC Kliniek

Hulp nodig?

Over JC Kliniek

Bij JC kliniek werken Dr. J. Schortinghuis, MKA-chirurg en drs. M. Contini, arts gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde en anti-aging medicine. Beiden zijn zij gecertificeerd om medisch cosmetische behandelingen uit te voeren.

Laat bijvoorbeeld uw gezicht behandelen met Injectables (fillers of botox), uw vet bevriezen met cryolipolyse, uw huid verstrakken met een hifu behandeling en ga voor een ooglidcorrectie volgens de “Milaan Methode”, uniek in Nederland.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

MKA- en Cosmetische Chirurgie

De mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA-chirurgie) is een vakgebied dat bij uitstek te maken heeft met de esthetiek van het gelaat. Het aanbieden van cosmetische behandelingen is dan ook een logische stap binnen deze discipline.
Wij staan voor hoge kwaliteit waarbij wij ons steeds verder ontwikkelen door aanvullende opleidingen en wetenschappelijk onderzoek. Daarbij zullen wij altijd u en uw wensen het middelpunt van ons handelen laten zijn om zo de beste zorg te kunnen bieden.

De mensen van JC Kliniek

Drs. Mark Contini

Arts gespecialiseerd in de Cosmetische Geneeskunde

Ik ben Mark Contini en ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ik mijn studie geneeskunde heb gevolgd. Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan op een kaakchirurgische afdeling (MKA-chirurgie). Kort ook nog in de psychiatrie gewerkt omdat ik mogelijk psychiater wilde worden. Echter, het uitvoeren van verrichtingen met de handen zoals op de MKA-chirurgie waren toch leuker en ik besloot om met de handen bezig te gaan.
Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik naast de werkzaamheden mij zal blijven verbeteren door middel van bij- en nascholing. Daarnaast zet ik mij in op het vlak van wetenschappelijk onderzoek. Zodoende ontwikkel ik mij verder en brengt mijn handelen tot een hoger plan zodat wij de mensen die bij ons komen nog beter van dienst kunnen zijn.
Ik vind het belangrijk om veel aandacht voor het individu te hebben. Ik neem altijd uitgebreid de tijd voor een consult of een behandeling. Bij ons wordt niet aan haastwerk gedaan. Je werkt met mensen en die verdienen de hoogste kwaliteit en alle aandacht.

Dr. Jurjen Schortinghuis

MKA-Chirurg

Na de studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen (1999) werd mijn enthousiasme gewekt door een project bij de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA-chirurgie). Na het volgen van de studie Tandheelkunde (2003) en het succesvol afronden van een promotie (2004), ben ik in opleiding gegaan tot MKA chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) .

De Kliniek

Onze kliniek bestaat sinds 2019 een geheel gerenoveerd pand in Emmen, opnieuw ingericht tot een volwaardige medisch cosmetische kliniek. Bekijk hierboven de impressie om een indruk te krijgen. Tijdens openingstijden kunt u gerust langskomen mocht u nog vragen hebben, we zijn natuurlijk ook bereikbaar via telefoon of mail. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze contactpagina.

JC Kliniek in de wetenschap

Onze behandelend artsen doen uiteraard ook wetenschappelijk onderzoek, om naast het dagelijkse werk ook bij te blijven dragen aan het werkveld.

MKA-Chirurg J. Schortinghuis doet bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van de Milaan-ooglidcorrectie, in samenwerking met het UMCG. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31722817

Drs. M. Contini doet op dit moment promotieonderzoek naar de lange termijn effecten van een HIFU behandeling.

Uiteraard verschijnen de beide heren ook in andere publicaties. Voor een lijst van alle wetenschappelijke artikelen neemt u contact met ons op.

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier op onze contactpagina of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op 0591245999
© 2021
Ontwikkeld door Convident