Over JC Kliniek

Bij JC kliniek werken Dr. J. Schortinghuis, MKA-chirurg en drs. M. Contini, arts gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde en anti-aging medicine. Beiden zijn gecertificeerd om medisch cosmetische behandelingen uit te voeren.

Hulp nodig?

Laat bijvoorbeeld uw gezicht behandelen met Injectables (fillers of botox), uw vet bevriezen met cryolipolyse, uw huid verstrakken met een hifu behandeling en ga voor een ooglidcorrectie volgens de “Milaan Methode”, uniek in Nederland.

Uw wensen worden op onze mogelijkheden afgestemd.

Wij vinden transparantie en duidelijkheid enorm belangrijk en u kunt ons altijd bellen of mailen met uw vraag. En tevens kunt u natuurlijk altijd een vrijblijvend consult aanvragen.

Bekijk ons dienstenaanbod

Waar JC Kliniek voor staat

JC Kliniek staat voor hoge kwaliteit met een laagdrempelige ingang voor u. Met andere woorden iedereen is welkom en zal op dezelfde manier geholpen worden; met de volledige aandacht voor de patiënt.

Wij hebben het over hoge kwaliteit maar wat houdt dit in? Dit is doorgaans pas achteraf door u te bepalen. Wij baseren onze kwaliteit dan ook op de behaalde resultaten en herhaaldelijk wetenschappelijk onderzoek die onze methodes ondersteund. Onze technieken zijn wetenschappelijk bewezen effectief. Wij werken volgens het zogeheten bewezen resultaten principe.

Bij ons staat u als patiënt altijd centraal. Wij nemen de tijd voor uw consult en ook voor de behandeling en nabehandeling. Wij willen niet dat u een overhaast gevoel krijgt.

Drs. Mark Contini

Drs. Mark Contini

Arts gespecialiseerd in cosmetische geneeskunde of anti-aging medicine

Ik ben Mark Contini en ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen waar ik mijn studie geneeskunde heb gevolgd. Na mijn studie ben ik aan het werk gegaan op een kaakchirurgische afdeling (MKA-chirurgie). Kort ook nog in de psychiatrie gewerkt omdat ik mogelijk psychiater wilde worden. Echter, het uitvoeren van verrichtingen met de handen zoals op de MKA-chirurgie waren toch leuker en ik besloot om met de handen bezig te gaan.
Voor mij persoonlijk betekent dit dat ik naast de werkzaamheden mij zal blijven verbeteren door middel van bij- en nascholing. Daarnaast zet ik mij in op het vlak van wetenschappelijk onderzoek. Zodoende ontwikkel ik mij verder en brengt mijn handelen tot een hoger plan zodat wij de mensen die bij ons komen nog beter van dienst kunnen zijn.
Ik vind het belangrijk om veel aandacht voor het individu te hebben. Ik neem altijd uitgebreid de tijd voor een consult of een behandeling. Bij ons wordt niet aan haastwerk gedaan. Je werkt met mensen en die verdienen de hoogste kwaliteit en alle aandacht.

Dr. Jurjen Schortinghuis

MKA-chirurg

Na de studie Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen (1999) werd mijn enthousiasme gewekt door een project bij de Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA-chirurgie). Na het volgen van de studie Tandheelkunde (2003) en het succesvol afronden van een promotie (2004), ben ik in opleiding gegaan tot MKA chirurg in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) .

JC Kliniek dr. Schortinghuis

MKA- en Cosmetische Chirurgie

De mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA-chirurgie) is een vakgebied dat bij uitstek te maken heeft met de esthetiek van het gelaat. Het aanbieden van cosmetische behandelingen is dan ook een logische stap binnen deze discipline.
Wij staan voor hoge kwaliteit waarbij wij ons steeds verder ontwikkelen door aanvullende opleidingen en wetenschappelijk onderzoek. Daarbij zullen wij altijd u en uw wensen het middelpunt van ons handelen laten zijn om zo de beste zorg te kunnen bieden.

Wij helpen het lichaam te verjongen

JC Kliniek staat voor verjonging zonder verandering. Ons doel is uw eigen jeugdige uitstraling weer terug te geven zonder dat uw uiterlijk in essentie veranderd wordt. Hiermee bedoelen wij dat wij uw uiterlijk niet onnatuurlijk veranderen, maar wel dat u een frissere jongere uitstraling krijgt.

Bij een onnatuurlijke verandering kunt u denken aan bijvoorbeeld het teveel vullen van de lippen met fillers, het te strak trekken van de huid middels chirurgie, of uw natuurlijke mimiek onderdrukken door teveel botox te gebruiken. Wellicht dat u dit wel eens gezien heeft; het is vaak goed en direct te herkennen.

Onze visie op de behandelingen

Wat wij willen is dat de natuurlijke schoonheid meer geaccentueerd wordt en we helpen de huid te verjongen. Dat doen wij door in een slapper geworden huid meer oorspronkelijke elasticiteit terugbrengen. Ook zorgen wij voor een huidverstrakking met HIFU, een Laser behandeling, of kunnen we de huid verstevigen met een filler. Bij de ogen wordt slapper geworden huid behandeld met een ooglidcorrectie.

Het resultaat: minder rimpels en een gladdere en stevigere huid wat zorgt voor een frissere en jeugdige uitstraling.

Naast verjonging en verstrakking van de huid geven wij ook volume terug waar het in het gelaat is verdwenen door ouderdom. Denk hierbij aan dunner geworden lippen weer in oorspronkelijke staat terugbrengen, ingezakte wangen behandelen met een filler, of het verminderen van wallen.

Wij benaderen alles wetenschappelijk

Wij benaderen onze behandelingen op een wetenschappelijke wijze om zo het beste resultaat te blijven behalen en onszelf te verbeteren. Dit doen wij daarnaast door nascholing, overleggen met andere cosmetisch artsen en chirurgen uit de omgeving. Ook evalueren wij bestaande behandelingen en passen wij die aan waar nodig/mogelijk (vb. de Milaan methode). Deze resultaten vergelijken wij met andere technieken en publiceren wij waar mogelijk in wetenschappelijke bladen.

Wij zullen u niet behandelen wanneer wij verwachten niet aan uw wensen te kunnen voldoen. Wel zullen wij u indien mogelijk verwijzen naar een van onze collega’s die u dan waarschijnlijk beter kan behandelen of op weg kan helpen.

Mocht u na een behandeling toch het gevoel hebben dat wij in uw ogen niet aan onze kwaliteitsprincipes hebben voldaan, dan zijn wij ontvankelijk voor uw opmerkingen.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden, de koffie staat altijd klaar!

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999