Huidverbetering

Een huidverbetering behandeling verzorgt de huid door deze op verschillende lagen goed te behandelen. De huid wordt verjongd met huidverstrakking en egalisering als effect.

Hulp nodig?
CO2 Laser behandeling

Huidverbetering is een verzamelterm voor verschillende huidverbeterende behandelingen. Onze huidverbetering behandelingen doen wij op basis van de wetenschap. Daarbij willen wij de huid verbeteren, verjongen en gezonder maken. Onze behandelingen richten zich onder andere op het verbeteren van:

  • Rimpels
  • Egalere, stevigere en elastischere huid
  • Pigmentvlekken
  • Volume in het gezicht

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een gratis intakegesprek in te plannen. Wij nemen dan met u de mogelijkheden door en maken een persoonlijk behandelplan voor huidverbetering.

Contactformulier

Resultaten van een huidverbetering

De resultaten van een huidverbetering zijn afhankelijk van de soort behandeling. Wel zijn in alle gevallen verbetering van de gezondheid en de esthetiek de uitgangspunten. Onze behandelingen zijn erop ingesteld dat de huid daarna zichzelf verbeterd terwijl het herstelt.

Om tot een zo optimaal als mogelijk resultaat te komen, kijken wij naar de verschillende huidlagen. Door op verschillende lagen de huid te behandelen, kunnen we de huid maximaal stimuleren te verbeteren. Tijdens onze intake horen wij van uw wensen zijn. Na onderzoek kunnen onze artsen een behandelplan samenstellen dat het beste past bij uw huid en de gewenste verbeteringen.

Huidverbeterende behandelingen bij JC Kliniek

Onze huidverbeterende behandelingen zorgen veelal niet alleen voor betere esthetiek maar ook voor het gezonder worden van de huid. Zo hebben meerdere behandelingen als doel de collageen productie in de huid te stimuleren. Collageen zorgt o.a. voor de stevigheid en elasticiteit in de huid. Onze huidbehandelingen laten het oude collageen afbreken en daarvoor wordt nieuwer en beter collageen weer aangemaakt, waardoor de huid steviger en strakker wordt.

De JC combinatie behandeling

Huidverbetering in het gezicht kan getracht worden met een enkele behandeling. Echter zien wij dat in de meeste gevallen het beste resultaat ontstaat wanneer de juiste behandelingen worden gecombineerd. Daarom hebben wij voor het beste resultaat voor huidverstrakking en verjonging de JC combinatie behandeling.

De combinatiebehandeling bestaat uit 3 onderdelen voor optimale huidverbetering. Hierbij hebben wij gekozen voor een HIFU behandeling voor de diepere lagen, gevolgd door een CO2/collageen laser behandeling voor de meer oppervlakkige lagen en een nabehandeling met cosmeceuticals om de genezing te ondersteunen. Hieronder leggen wij de voordelen van de verschillende behandelingen uit.

Omdat wij al onze huidverbeterende behandelingen op maat doen kan het zo zijn dat wij, in samen spraak met u, tot een ander behandelplan komen dat beter bij uw huid past. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een consult.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

De huid verbeteren met HIFU

Bij een HIFU behandeling wordt er gebruik gemaakt van hoog frequente geluidsgolven. Deze geluidsgolven zorgen voor een verhitting in de huid. Hierdoor wordt het oude collageen (dat o.a. zorgt voor de stevigheid) afgebroken en wordt er meer, steviger en beter collageen aangemaakt door de huid.  Hierdoor zal de huid steviger, voller en elastischer zijn.

Een HIFU behandeling zorgt ervoor dat de huid direct na de behandeling begint met vernieuwen. Na ongeveer 3 maanden is het uiteindelijk resultaat van de huidverbetering het beste te zien. De verdere verbetering kan wel 6 tot 12 maanden doorgaan in de huid.

CO2 laser behandeling in het gezicht

Een CO2 laser behandeling in het gezicht kan de huid flink verbeteren. Deze laser kan verschillende dieptes in de huid bereiken waar het de huid plaatselijk verhit. Wij werken met de innovatie Youlaser MT.

Doordat een CO2 laser de huidstructuren op specifieke locaties sterk verhit ontstaat er daarna een verbeterde huid. De huid vernieuwt zichzelf als het beschadigd wordt, hierbij komen bijvoorbeeld beter en meer collageen voor terug. Maar ook littekens en acne plekken worden minder zichtbaar doordat de huid zichzelf herstelt en verbetert.

Huidverbetering door een huidverjonging

Veroudering in de huid ontstaat zowel door factoren vanuit de huid zelf als door externe factoren. Deze veroudering vindt ook plaats in verschillende huidlagen. Daardoor is een huidverjonging behandeling niet slechts één behandeling.

Door gebruik te maken van verschillende behandelingen, mogelijkerwijs gecombineerd, kunnen wij de huid in verschillende lagen verjongen. Daarnaast bieden wij ook de JC combinatie behandeling aan. Hierin combineren wij de HIFU behandeling, de CO2/collageen behandeling en cosmeceuticals. Hiermee kunnen wij de huid verjongen op verschillende dieptes.

hifu behandeling voor (1) hifu behandeling na (1)

Huidverstrakking en huidversteviging

Rimpels in het gezicht, wallen onder de ogen en minder stevige huid zijn allemaal gevolgen van ouderdom. Een huidverstrakking en huidversteviging behandeling kan de huid in het gezicht weer strakker maken.

Door gebruik te maken van de JC combinatie behandeling kunnen wij de huid op verschillende dieptes en dus verschillende huidlagen behandelen. Hierdoor wordt de collageenaanmaak (wat de huid steviger en dikker maakt) gestimuleerd. Meer en nieuw collageen zorgen ervoor dat de huid weer strakker en steviger is en dat rimpels verminderen.

Vrijblijvend Consult Aanvragen
hifu ogen voor (2) hifu ogen na (2)

Huid verbeteren met een cosmeceutical behandeling

Cosmeceuticals zijn producten voor op de huid die tussen normale cosmetica en medische zalven en crèmes op recept in zitten. In cosmeceuticals zitten, in tegenstelling tot de meeste cosmetica, wel voldoende werkende stoffen om daadwerkelijk tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Werkende stoffen zoals Vitamine C, Vitamine E, andere antioxidanten en EGF groeifactoren zitten verwerkt in verschillende cosmeceuticals. Afhankelijk van de werkzame stoffen hebben de producten werking tegen ouderdom, biedt het huid verbetering of helpt het bijvoorbeeld bij het herstel van de huid na een behandeling.

Botox behandeling

Een botox behandeling voor rimpels in de  huid kan de esthetiek in het gezicht verbeteren. Daarnaast kan het echter ook een medische rol vervullen. Want naast het doen verminderen van rimpels en bijvoorbeeld een gummy smile kan het ook medische klachten als tandenknarsen verminderen of verhelpen.

De huid bestaat uit verschillende lagen met onderaan een spierlaag. Door botuline toxine A (botox) te gebruiken wordt de spier verslapt. Het kan onder andere helpen met het verminderen van:

Fillers voor volumeherstel

Een filler is een opvulmiddel in de vorm van hyaluronzuur. Fillers kunnen de huid verbeteren doordat ze opvulling kunnen geven aan onderdelen van het gezicht waar wat volume verlies is. Het wordt veelal gebruikt voor het doen verminderen van rimpels, volumeherstel of het aanbrengen van extra volume en het verjongen van de huid. Veel gekozen behandelingen met fillers zijn: 

Kosten van een huidverbetering

De kosten van een huidverbetering hangen af van de gekozen behandeling of het gekozen combinatie behandelplan. Al onze prijzen vind u in onze prijslijst. Hierin staan de kosten van de losse behandelingen maar ook enkele combinatie behandelingen staan hierin. Wanneer er een behandelplan voor u wordt gemaakt tijdens de intake dan zullen wij ook altijd de kosten hiervan communiceren. U komt dus nooit voor verrassingen te staan!

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Vraag en antwoord

Wat zijn de beste huidverbeterende behandelingen?

De beste huidverbeterende behandelingen laten de huid zichzelf vernieuwen waardoor de huid en dus de huidcellen in grotere getalen en verbeterd terug komen. Het aanmaken van nieuw, meer en beter collageen speelt hierbij vaak een groot onderdeel. Collageen zorgt voor stevigheid en elasticiteit in de huid.

Behandelingen die de huid zichzelf laten verbeteren zijn de HIFU behandeling, CO2/collageen laser behandeling, Cosmeceuticals, huidverjongingsbehandeling en de huidverstrakking/huidversteviging behandeling.

Wat is de beste behandeling voor het gezicht?

Afhankelijk van het gewenste resultaat en de mate van veroudering van de huid kunnen verschillende behandelingen het beste uitpakken. Wanneer huidverstrakking en huidverjonging het doeleinde zijn, helpen cosmeceuticals als preventief middel. Daarnaast zorgen HIFU en een CO2 laser er daadwerkelijk voor dat de huid in het gezicht zichzelf verbetert.

Wat kun je doen tegen rimpels?

Iedereen krijgt uiteindelijk rimpels, door veroudering van de huid maar ook door bijvoorbeeld de UV straling van de zon. Het gebruik van een cosmeceutical dagcrème met een hoge SPF waarde is daarom altijd aan te raden. Daarnaast kunnen een huidverstrakking en huidverjonging behandeling de huid zichzelf strakker laten trekken, waardoor rimpels verminderen.

Ook botox kan gebruikt worden voor huidverbetering. Dit werkt alleen wanneer de rimpels ontstaan door spiersamentrekkingen zoals bij fronsrimpels en kraaienpootjes.

Fillers kunnen rimpels opvullen en deze zo tijdelijk door verdwijnen. Fillers werken goed bij rokerslijntjes, marionetlijnen en neuslippenplooien.

Hoe lang duurt een huidverbeterende behandeling?

De lengte van een huidverbeterende behandeling hangt af van de behandeling. Een HIFU behandeling duurt ongeveer een uur. Een Laser behandeling een half uur.

Het aanbrengen van fillers duurt tussen de 15 minuten en een uur, afhankelijk van het te behandelen gebied en de hoeveelheid. Vaak zijn meerdere afspraken noodzakelijk.

Vraag vrijblijvend een consult aan!

Contactformulier Huid
JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999