Ooglidcorrectie Drenthe

Op zoek naar een ervaren cosmetisch specialist voor uw ooglidcorrectie in de buurt van Drenthe? JC Kliniek, gevestigd in Drenthe, is úw specialist. We zijn gespecialiseerd in onder- en bovenooglidcorrecties, die we uitvoeren volgens de bewezen Milaan techniek. Hieronder leest u alle nodige informatie over uw ooglidcorrectie nabij Drenthe.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Ooglidcorrectie in Drenthe voor cosmetische of medische redenen

Of het nu gaat om een ooglidcorrectie met een medische of cosmetische aard, in beide gevallen wilt u dat de correctie netjes en professioneel gebeurt. JC Kliniek draagt hier zorg voor, door met ervaren, gespecialiseerde artsen te werken die uw wensen centraal stellen. We werken met de bewezen Milaan Techniek, waarbij de huid aan de zijkant van uw ogen wordt weggenomen met als resultaat een frissere, jongere uitstraling.

Wanneer u zoekt naar een specialist voor een ooglidcorrectie in Drenthe, is het goed denkbaar dat u niet meteen een geschikte arts vindt. Of wellicht loopt u tegen een wachtlijst aan, terwijl u de ooglidcorrectie het liefst zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Vooral wanneer u vervelende klachten als zichtbelemmeringen en spierspanningshoofdpijn ervaart, wilt u zo snel mogelijk behandeld worden. JC Kliniek biedt u uitkomst, doordat we relatief dichtbij Drenthe gevestigd zijn en ooglidcorrecties uitvoeren met de grootste zorg. Neem dus snel contact met ons op wanneer u bovenstaande of andere klachten ervaart.

Kosten ooglidcorrectie Drenthe

Denkt u eraan een ooglidcorrectie in Drenthe te nemen? Dan zijn de kosten logischerwijs een onderdeel van uw afweging. JC Kliniek is transparant als het gaat om de behandeling en de kosten van de ooglidcorrectie. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en geven u hier een duidelijk inzicht in.

Behandeling Prijs (2 oogleden)
Bovenooglidcorrectie € 1.150
Onderooglidcorrectie € 1.500
Boven- en Onderooglidcorrectie Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie Op aanvraag

Welke kosten voor u van toepassing zijn, bespreken we tijdens een vrijblijvend consult. Onze artsen bekijken uw persoonlijke situatie en houden rekening met uw wensen om u te adviseren over alle mogelijkheden. Zo is alles vóór de ingreep duidelijk en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bovenooglidcorrectie

Bij JC Kliniek is het ook mogelijk om een bovenooglidcorrectie als afzonderlijke behandeling te ondergaan. Heeft u last van hangende huid boven uw ogen? Onze artsen kunnen u helpen door de overtollige huid te verwijderen, zodat uw ogen weer stralen en uw zicht optimaal wordt.

Hangende huid boven uw ogen kan leiden tot verschillende klachten. U kunt er vermoeid en verouderd door uitzien, maar het kan ook onveilige situaties veroorzaken wanneer uw zicht belemmerd wordt. Bovendien kan hoofdpijn een gevolg zijn van hangende oogleden.

Gelukkig kunnen al deze klachten verholpen worden met een bovenooglidcorrectie in de buurt van Drenthe. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een consult in te plannen, zodat we alles rustig met u kunnen doornemen.

Onderooglidcorrectie

Een complete ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en scherpe uitstraling. Als u echter alleen een onderooglidcorrectie overweegt, worden uitsluitend de wallen en de huid onder uw onderste ooglid gecorrigeerd.

Wallen, de opgehoopte, maanvormige huid onder uw ogen, geven een vermoeid uiterlijk en kunnen u ouder doen lijken. Dit kan verholpen worden door de huid strakker te trekken en het onderliggende vetweefsel te verwijderen. Onze specialisten passen hiervoor de Milaan Techniek toe, zodat u weer het gewenste uiterlijk krijgt.

Twijfelt u of wilt u meer weten over de behandeling? Neem dan contact met ons op om een consult te plannen voor uw ooglidcorrectie in Drenthe.

Oogleden liften in Drenthe: dit is de behandeling

Een ooglidcorrectie kan als een grote stap voelen, daarom zijn wij bij JC Kliniek graag transparant over het hele proces. Wanneer u kiest voor een ooglidcorrectie bij ons, verloopt de behandeling volgens de volgende stappen:

  1. Intake consult: Tijdens dit consult leggen we alle mogelijkheden aan u uit.
  2. Advies: Op basis van onze ervaring adviseren we u over de beste behandeling voor uw situatie.
  3. Plannen van de behandeling: Na uw akkoord plannen we samen een geschikte datum voor de ingreep.
  4. De behandeling: De ingreep vindt plaats op de afgesproken dag.
  5. Nazorg: Voor een optimaal herstel geven we u instructies mee en staan we klaar voor eventuele nazorg.

Zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u gerust toeleven naar de datum van uw behandeling.

Vraag uw vrijblijvende consult aan voor een ooglidcorrectie in Drenthe

Bent u al overtuigd van de ooglidcorrectie bij JC Kliniek? Neem dan contact met ons op. Dit geldt ook voor andere behandelingen zoals huidverbetering, cryolipolyse en facelifts, waarvoor u eveneens bij ons terecht kunt. Neem snel contact met ons op, zodat we u spoedig kunnen ontvangen. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te mogen zijn!

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999