Cryolipolyse Overijssel

Bent u geïnteresseerd in een cryolipolyse behandeling in Overijssel? Op minder dan een uur rijden vindt u JC Kliniek in Emmen. Wij maken gebruik van de warm-koud-warm methode, die bewezen effectiever is in vet bevriezen dan traditionele koude behandelingen. Ook behandelen wij uw lichaam efficiënt en symmetrisch, met twee transducers tegelijkertijd.

Vraag vrijblijvend een consult aan voor uw cryolipolyse nabij Overijssel!

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Waarom kiezen voor cryolipolyse rondom Overijssel?

Maar waarom kiest men voor cryolipolyse in Overijssel? Cryolipolyse is een innovatieve en niet-invasieve methode voor vetreductie die steeds populairder wordt in Overijssel en de rest van Nederland. Deze techniek maakt gebruik van gecontroleerde koeling om vetcellen te bevriezen en permanent te verwijderen zonder de omliggende weefsels te beschadigen. 

Stoort u zich aan die laatste, hardnekkige vetophopingen? En heeft u alles geprobeerd, van diëten tot lichaamsbeweging? Dan is een cryolipolyse behandeling nabij Overijssel misschien iets voor u.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling in Overijssel?

Een cryolipolyse behandeling nabij Overijssel bij JC Kliniek begint met een consult waarin uw persoonlijke wensen en verwachtingen worden besproken. Tijdens de behandeling zelf wordt een speciaal apparaat, de IceSlim Cryolipolyse van Celestetic, op het te behandelen gebied geplaatst. Dit apparaat zuigt het vetweefsel vacuüm en koelt het vervolgens tot een temperatuur waarbij de vetcellen kristalliseren en afsterven. 

Deze methode van vet bevriezen nabij Overijssel is effectief voor het aanpakken van hardnekkige vetophopingen en figuurcorrectie, zonder de noodzaak voor chirurgie. Na de behandeling worden de bevroren vetcellen op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via het lymfatisch systeem. De resultaten van de behandeling zijn al na vier tot zes weken zichtbaar. 

Er is slechts sprake van een minimale hersteltijd, alhoewel de kans op een bloeduitstorting, vergelijkbaar met een zuigzoen, meerdere dagen zichtbaar kan zijn.

JC Kliniek zorgt ervoor dat elke stap van de behandeling zorgvuldig wordt uitgevoerd door ervaren professionals, zodat u kunt rekenen op optimale resultaten en een verbeterd figuur dankzij uw cryolipolyse behandeling in de buurt van Overijssel.

Prijzen van een cryolipolyse behandeling

Bij JC Kliniek hechten we veel waarde aan transparantie en vinden we het belangrijk dat onze cliënten van tevoren volledig op de hoogte zijn van de kosten van een cryolipolyse behandeling. Daarom bieden wij een duidelijk overzicht van de prijzen voor deze behandeling, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. 

Behandeling Sessie 1 Sessie 2
Cryolipolyse €250 €200

Onze tarieven zijn eerlijk en helder gecommuniceerd, zonder verborgen kosten. In de tabel hierboven vindt u een gedetailleerde tabel met de kosten per sessie, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw behandeling bij JC Kliniek. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend consult.

JC Kliniek: voor vet bevriezen rondom Overijssel en meer

Bij JC Kliniek kunt u niet alleen terecht voor cryolipolyse nabij Overijssel, maar bieden wij ook een breed scala aan andere cosmetische behandelingen aan om uw uiterlijk te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Onze ervaren specialisten zijn deskundig in het uitvoeren van diverse behandelingen; van ooglidcorrecties en facelifts tot fillers en meer.

Bij JC Kliniek staan kwaliteit, veiligheid en uw tevredenheid centraal, zodat u altijd kunt rekenen op uitstekende zorg en prachtige resultaten.

Plan uw vrijblijvend consult voor Cryolipolyse nabij Overijssel vandaag

Bent u ook op zoek naar een cryolipolyse behandeling rondom Overijssel, of wilt u algemeen advies zodat u de best mogelijke behandeling kunt kiezen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over het laten bevriezen van uw vet en meer zodat u de beste keuze kunt maken voor uw persoonlijke situatie.

Plan uw vrijblijvend consult bij JC Kliniek vandaag en ontdek de voordelen van cryolipolyse nabij Overijssel!

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999