Ooglidcorrectie Zwolle

Overweegt u een ooglidcorrectie in Zwolle? Bij JC Kliniek, gelegen op korte afstand van Zwolle, zijn wij toegewijd aan het verlenen van zowel onder- als bovenooglidcorrecties. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden en voordelen van een ooglidcorrectie nabij Zwolle.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Ooglidcorrectie in Zwolle: medisch of esthetisch?

Een ooglidcorrectie in de buurt van Zwolle draait om het verwijderen van overtollige huid bij boven- en/of onderoogleden. Veel mensen kiezen voor deze ingreep omwille van esthetische redenen, omdat zij tekenen van veroudering willen verminderen en hun jeugdige uitstraling willen herwinnen. Met deze procedure kunnen we wallen, hangende oogleden en een vermoeide uitstraling effectief aanpakken.

Naast cosmetische overwegingen zijn er ook medische redenen voor een ooglidcorrectie. Dit kan variëren van het verhelpen van zichtbelemmeringen tot het verlichten van spierspanningshoofdpijn door het liften van de bovenoogleden. Ook droge en vermoeide oogleden kunnen baat hebben bij deze ingreep.

Herkent u zich in een van deze situaties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een consult over de mogelijkheden van een ooglidcorrectie in de buurt van Zwolle.

Ooglidcorrectie nabij Zwolle: kosten en vergoedingen bij JC Kliniek

Bij het overwegen van een ooglidcorrectie in Zwolle begrijpen wij dat de kosten een belangrijke factor voor u zijn. Onze tarieven staan deels vast en zijn deels afhankelijk van uw specifieke situatie. Een overzicht van onze tarieven:

Behandeling Prijs (2 oogleden)
Bovenooglidcorrectie € 1.150
Onderooglidcorrectie € 1.500
Boven- en onderooglidcorrectie Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie Op aanvraag

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, dus zullen we de kosten van uw ooglidcorrectie duidelijk met u bespreken voordat we u behandelen. Zo komt u bij ons nooit achteraf voor onverwachte kosten te staan.

Onderooglidcorrectie: voor een jeugdige oogopslag

Met een onderooglidcorrectie, uitgevoerd in onze kliniek nabij Zwolle, kunnen we uw gezicht een verjongde uitstraling geven. Deze ingreep richt zich op het corrigeren van wallen en tekenen van veroudering onder de ogen.

Wallen kunnen resulteren in een continu vermoeide en verouderde uitstraling. Tijdens een onderooglidcorrectie wordt overtollig vetweefsel verwijderd en wordt het ondersteunende vetweefsel verstrakt. Zo worden zwellingen verminderd en heeft u minder last van schaduwen rondom de wallen, die voor een vermoeid uiterlijk zorgen. Wilt u genieten van een jeugdige en energieke uitstraling? Kies dan voor een onderooglidcorrectie!

Bovenooglidcorrectie: voor een sprekende blik

Indien u kampt met een verslapte huid waardoor uw bovenste oogleden zijn gaan hangen, kan een bovenooglidcorrectie in de regio Zwolle verlichting bieden. Door het verwijderen van de overtollige huid herstellen wij de natuurlijke uitstraling van uw ogen en laten wij uw blik weer spreken.

Een hangend bovenooglid kan resulteren in verschillende klachten, zoals een vermoeide en verouderde blik, belemmering van het gezichtsveld, moeite met het optillen van de oogleden, droge ogen en spierspanningshoofdpijn door het fronsen. Kies daarom voor een bovenooglidcorrectie in de buurt van Zwolle en laat uw hangende oogleden uw dagelijks welzijn niet langer negatief beïnvloeden!

Oogleden liften nabij Zwolle: hoe de behandeling eruitziet

Bij JC Kliniek, niet ver van Zwolle, is ons doel om iedere ooglidcorrectie soepel te laten verlopen. Daarom wordt u grondig geïnformeerd over de behandeling voordat wij hiermee van start gaan. We doorlopen de volledige procedure en plannen een intake in om te beoordelen hoe uw situatie is en welke behandeling het meest geschikt zou zijn.

In sommige gevallen kan onze chirurg concluderen dat een niet-chirurgische behandeling de voorkeur heeft voor uw situatie. Dan kunnen fillers, laserbehandelingen of HIFU mogelijk een uitkomst bieden. Wij communiceren dit uiteraard met u en bespreken de alternatieven.

Hoelang de behandeling duurt is afhankelijk van uw situatie, maar dit neemt meestal tussen 1 en 2 uur in beslag. Neem altijd iemand mee naar de kliniek, aangezien het na de ooglidcorrectie niet is toegestaan om zelf terug te rijden.

Meer informatie over een ooglidcorrectie in de regio Zwolle?

Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie nabij Zwolle? Onze betrouwbare kliniek bevindt zich in Emmen, op minder dan een uur rijden van Zwolle. Als specialist op het gebied van anti-aging geneeskunde begrijpen wij het belang van een deskundige kliniek met ervaring in vele behandelingen, dus bieden we een breed scala aan procedures aan, waaronder ooglidcorrecties, facelifts, cryolipolyse, huidverbetering en meer.

Heeft u verdere vragen over de voordelen van een oogcorrectie, onze behandelmethoden, de kosten of andere aspecten van een ooglidcorrectie nabij Zwolle? Neem gerust contact met ons op, wij assisteren u graag.

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999