Ooglidcorrectie Overijssel

Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie in Overijssel? Bij JC Kliniek in Emmen specialiseren wij ons in anti-aging geneeskunde en voeren onze ervaren cosmetisch specialisten complete, onder- en bovenooglidcorrecties uit.

Wilt u meer weten? Lees verder voor meer informatie over een ooglidcorrectie nabij Overijssel!

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Waarom kiezen voor een ooglidcorrectie in Overijssel?

Waarom kiest men voor een ooglidcorrectie in Overijssel? Hoofdzakelijk zijn er twee verschillende redenen. Veruit de meest bekende reden is cosmetisch. Heeft u last van tekenen van veroudering rondom uw ogen? Vindt u dat u er vermoeid uitziet? Dan is een cosmetische ooglidcorrectie misschien de oplossing voor u.

Daarnaast kan een ooglidcorrectie ook om medische redenen worden uitgevoerd. Hangende en verslapte huid rondom uw ogen kan bijvoorbeeld leiden tot droge en vermoeide ogen. In ernstige gevallen kan dit zelfs leiden tot zichtsbelemmeringen en spierspanningshoofdpijnen.

Voor beide redenen kunt u terecht bij JC Kliniek voor een ooglidcorrectie nabij Overijssel.

Ooglidcorrecties nabij Overijssel: voor complete, onder- of bovenooglidcorrecties

Kiest u voor een oogcorrectie in de buurt van Overijssel, dan kunt u kiezen voor een complete correctie, een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie. Hierbij profiteert u dankzij een complete oogcorrectie van een algeheel fris en verjongend resultaat. Bij een onderooglidcorrectie worden alleen de wallen en het onderste ooglid gecorrigeerd.

Bovenooglidcorrecties worden uitgevoerd om de hangende huid boven uw ogen te verwijderen. Bovenooglidcorrecties worden bij JC Kliniek uitgevoerd met de bewezen Milaan techniek. De resultaten van deze techniek zijn fraaier doordat er meer huid wordt verwijderd, waarbij er als gevolg van de procedure ook minder zwelling plaatsvindt dan in vergelijking met andere toegepaste methodes voor ooglidcorrecties rondom Overijssel.

Wat u kunt verwachten van een ooglidcorrectie bij JC Kliniek

Bij JC Kliniek begrijpen we dat elke ingreep een grote stap kan zijn. Daarom zorgen we voor een duidelijk en transparant proces, zonder verrassingen. Kiest u voor onze kliniek, dan kunt u het volgende traject verwachten:

  1. Gratis consult: Tijdens dit eerste gesprek leggen we alle mogelijkheden aan u uit en bespreken we uw wensen en verwachtingen.
  2. Advies: Op basis van onze ervaring en uw specifieke situatie adviseren we u over de beste behandelingsopties. Onze specialisten voorzien u van het best mogelijke advies, ook als een niet-chirurgische behandeling zoals fillers of laserbehandelingen de voorkeur blijken te hebben.
  3. Plannen van de behandeling: Na uw akkoord plannen we samen een geschikte datum voor de ingreep, rekening houdend met uw agenda en herstelperiode.
  4. De behandeling: Op de afgesproken dag wordt de ingreep uitgevoerd door onze ervaren specialisten volgens wetenschappelijk bewezen technieken.
  5. Nazorg: Voor een optimaal herstel ontvangt u duidelijke instructies en staan we klaar voor eventuele nazorg, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Bij JC Kliniek streven we ernaar om u een zorgeloze ervaring te bieden met uitstekende resultaten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen aan een frissere, jongere uitstraling dankzij een ooglidcorrectie.

Kosten van een ooglidcorrectie nabij Overijssel

Bij JC Kliniek zijn wij transparant over onze behandelingen en de kosten van deze behandelingen. Dit geldt ook voor de ooglidcorrecties die wij uitvoeren. Zo weet u vooraf duidelijk waar u aan toe bent. In de tabel hieronder ziet u daarom een overzicht van de gemiddelde kosten per behandeling.

Behandeling  Prijs (2 oogleden)
Bovenooglidcorrectie  € 1.150
Onderooglidcorrectie  € 1.500
Boven- en Onderooglidcorrectie  Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie  Op aanvraag

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunnen de kosten van een complete ooglidcorrectie en het herstel van een ooglidcorrectie variëren. Hierover zullen wij u uitgebreid informeren tijdens uw vrijblijvend consult.

Plan een gratis consult voor uw ooglidcorrectie nabij Overijssel

Wilt u weten wat JC Kliniek als specialist op het gebied van anti-aging geneeskunde voor u kan betekenen? Naast ooglidcorrecties kunt u bij ons terecht voor allerlei andere behandelingen waaronder huidverbetering, facelifts en botox.

U vindt onze kliniek op minder dan een uur rijden vanaf Overijssel in Emmen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op en plan een gratis consult voor uw ooglidcorrectie nabij Overijssel.

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999