Ooglidcorrectie Leeuwarden

Op zoek naar een ervaren cosmetisch specialist voor uw ooglidcorrectie vlakbij Leeuwarden? JC Kliniek, gevestigd in Emmen, is úw specialist. We zijn gespecialiseerd in onder- en bovenooglidcorrecties, die we uitvoeren volgens de bewezen Milaan techniek. Hieronder leest u alle nodige informatie over uw ooglidcorrectie nabij Leeuwarden.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Ooglidcorrectie vlakbij Leeuwarden voor cosmetische of medische redenen

Of het nu gaat om een ooglidcorrectie met een medische of cosmetische aard, in beide gevallen wilt u dat de correctie net en professioneel gebeurt. JC Kliniek draagt hier zorg voor, door met ervaren, gespecialiseerde artsen te werken die uw wensen centraal stellen. We werken met de bewezen Milaan Techniek, waarbij de huid aan de zijkant van uw ogen weg wordt genomen met als resultaat een frissere, jongere uitstraling.

Wanneer u zoekt naar een specialist voor een ooglidcorrectie in Leeuwarden, is het goed denkbaar dat u niet meteen een geschikte arts vindt. Of wellicht loopt u tegen een wachtlijst aan, terwijl u de ooglidcorrectie het liefst zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Vooral wanneer u vervelende klachten als zichtbelemmeringen en spierspanningshoofdpijn ervaart, wilt u zo snel mogelijk behandeld worden. JC Kliniek biedt u uitkomst, doordat we relatief dichtbij Leeuwarden gevestigd zijn en ooglidcorrecties uitvoeren met de grootste zorg. Neem dus snel contact met ons op, wanneer u bovenstaande of andere klachten ervaart.

Kosten ooglidcorrectie Leeuwarden

Denkt u eraan een ooglidcorrectie in Leeuwarden te nemen? Dan zijn de kosten logischerwijs een onderdeel van uw afweging. JC Kliniek is transparant als het gaat om de behandeling en de kosten van de ooglidcorrectie. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en geven u hier een duidelijk inzicht in.

Welke kosten precies voor u van toepassing zijn, bespreken we tijdens het vrijblijvende consult. Onze artsen adviseren u over alle mogelijkheden door te kijken naar uw persoonlijke situatie en rekening te houden met uw wensen. Zo is alles vóór de ingreep duidelijk en komt u niet voor verrassingen te staan.

Behandeling  Prijs (2 oogleden)
Bovenooglidcorrectie  € 1.150
Onderooglidcorrectie  € 1.500
Boven- en Onderooglidcorrectie  Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie  Op aanvraag

Onderooglidcorrectie

Een complete correctie van uw oogleden zorgt voor een frissere en scherpere aanblik. Kiest u echter voor enkel een onderooglidcorrectie, dan worden alleen de wallen en huid onder uw onderste ooglid gecorrigeerd.

Wallen, de opgehoopte, maanvormige huid onder uw ogen, geven een vermoeid uiterlijk en kunnen u bovendien ouder doen lijken. Dit is te verhelpen door de huid weer strak te trekken en het onderliggende vetweefsel in de wallen te verwijderen. Met behulp van de Milaan Techniek geven onze specialisten u weer het gewenste uiterlijk.

Twijfelt u, of wilt u meer weten over de behandeling? Neem dan contact met ons op, zodat we een consult voor u kunnen plannen voor uw ooglidcorrectie nabij Leeuwarden.

Bovenooglidcorrectie

Ook een bovenooglidcorrectie als afzonderlijke behandeling is mogelijk bij JC Kliniek. Ervaart u klachten als gevolg van hangende huid boven uw ogen? Dan bieden onze artsen uitkomst door de overtollige huid weg te halen, waardoor uw ogen weer stralen en waardoor uw zicht weer optimaal wordt.

Hangende huid boven uw ogen kan vervelende klachten met zich meebrengen. Zo kunt u vermoeid en verouderd lijken, maar het kan ook tot onveilige situaties leiden, wanneer uw zicht wordt belemmerd. Ook hoofdpijn kan veroorzaakt worden door hangende oogleden.

Al deze klachten kunnen gelukkig verholpen worden met een bovenooglidcorrectie bij u in de buurt van Leeuwarden. Neem voor de mogelijkheden en voor het inplannen van de behandeling vrijblijvend contact met ons, zodat we alles rustig met u door kunnen nemen.

Oogleden liften nabij Leeuwarden: de behandeling

Een ooglidcorrectie kan voor u voelen als een grote ingreep en daarom zijn wij graag transparant in de behandeling. Laat u uw oogleden liften bij JC Kliniek, dan verloopt uw behandeling altijd volgens deze stappen:

  • Intake consult. Hier leggen we alle mogelijkheden uit.
  • Advies. We adviseren u op basis van onze ervaringen wat voor u de beste behandeling is.
  • Plannen van de behandeling. Na uw akkoord zoeken we met u een geschikte datum voor de ingreep.
  • De behandeling. Op deze dag vindt de behandeling plaats.
  • Nazorg. Voor een perfect herstel geven we u instructies mee en indien nodig staan we klaar voor eventuele nazorg.

Zo weet u precies waar u aan toe bent, en kunt u zorgeloos toeleven naar de datum van de behandeling.

Vraag uw vrijblijvende consult aan voor een ooglidcorrectie vlakbij Leeuwarden

Bent u reeds overtuigd van de ooglidcorrectie van JC Kliniek? Leeuwarden ligt op acceptabele afstand van Emmen, helemaal wanneer u het beste voor uw ogen wilt. Hetzelfde geldt voor onder andere de behandelingen huidverbetering, cryolipolyse en facelifts, waarvoor u ook bij ons terecht kunt. Neem dus snel contact met ons op zodat we u spoedig kunnen ontvangen. Wij kijken ernaar uit u van dienst te mogen zijn!

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999