Ooglidcorrectie Groningen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie nabij Groningen? Bij JC Kliniek in Emmen zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van onder- en bovenooglidcorrecties volgens de Milaan techniek. Lees hieronder alles over een ooglidcorrectie vlakbij Groningen.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Ooglidcorrectie nabij Groningen: cosmetische of medische reden?

Tijdens een ooglidcorrectie nabij Groningen wordt overtollige huid verwijderd bij de bovenoogleden, onderoogleden of beiden. Binnen JC Kliniek doen we dit met de innovatieve en zeer effectieve Milaan techniek, waarover u meer leest op onze pagina ooglidcorrectie. In veel gevallen wordt gekozen voor een ooglidcorrectie om cosmetische redenen. Men wil graag tekenen van veroudering verminderen. Een ooglidcorrectie zal ervoor zorgen dat uw wallen, hangende oogleden en vermoeid uiterlijk worden verholpen.

Maar er zijn ook medische redenen om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Denk hierbij aan het herstellen van zichtbelemmeringen, het bestrijden van spierspanningshoofdpijn door het optrekken van de bovenoogleden of het tegengaan van erg droge of vermoeide ogen.

Herkent u zich in één of meerdere van de bovenstaande redenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een ooglidcorrectie nabij Groningen te bespreken.

Ooglidcorrectie in Groningen? Kosten en vergoedingen bij JC Kliniek

Overweegt u een ooglidcorrectie in Groningen? Kosten kunnen een belangrijke factor zijn bij het inplannen van de behandeling. Een deel van de kosten is vooraf vastgesteld en een deel van de kosten wordt per situatie bepaald. Hieronder ziet u een overzicht van onze kosten:

Behandeling  Prijs (2 oogleden)
Bovenooglidcorrectie  € 1.150
Onderooglidcorrectie  € 1.500
Boven- en Onderooglidcorrectie  Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie  Op aanvraag

Uiteraard worden de kosten van een ooglidcorrectie van tevoren duidelijk en transparant met u doorgenomen. Zo is alles duidelijk alvorens de ingreep start en komt u niet voor verrassingen te staan aangaande de kosten voor een ooglidcorrectie in Groningen.

Een onderooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie onder en boven zorgt voor een verfrissende uitstraling van het gelaat. Kiest u voor enkel een onderooglidcorrectie nabij Groningen? Dan worden wallen en tekenen van veroudering van de onderoogleden gecorrigeerd.

Wallen zorgen voor een constant vermoeid en verouderd aangezicht. Vetweefsel zorgt voor een zwelling waardoor een schaduw aan de neuszijde, onder de wal en aan de zijkant kan ontstaan. Tijdens een onderooglidcorrectie wordt dit vetweefsel verwijderd en wordt het ondersteunende weefsel weer strak getrokken. Kies voor een onderooglidcorrectie nabij Groningen voor een jonge en energieke uitstraling!

Een bovenooglidcorrectie

Heeft u last van een verouderde huid waardoor uw bovenste oogleden gaan hangen? Bij een bovenooglidcorrectie nabij Groningen verwijderen wij de overtollige huid waardoor uw ogen weer zullen stralen.

Doordat de huid boven uw oogleden over uw bovenste oogleden hangt, kunt u verschillende klachten ervaren. Naast een vermoeide en verouderde blik, kunt u last krijgen van diverse medische klachten. Zo kunt u een verstoring van het gezichtsveld, moeite met het optillen van uw oogleden, spierspanningshoofdpijn door het optrekken van uw wenkbrauwen en droge ogen ervaren. Dit zijn klachten die uw welzijn op dagelijkse basis negatief kunnen beïnvloeden. Kies voor een bovenooglidcorrectie dichtbij Groningen en geniet van de verschillende voordelen.

Uw oogleden liften nabij Groningen: de behandeling

Laat u uw oogleden liften nabij Groningen bij JC Kliniek? Dan zorgen wij ervoor dat de behandeling soepel verloopt en u van tevoren op de hoogte bent gebracht van het verloop van de behandeling. Wij nemen de algehele ooglidcorrectie met u door en plannen een intake voor het beoordelen van uw situatie en het bepalen van de meest geschikte behandeling.

Het kan voorkomen dat onze chirurg concludeert dat een niet-chirurgische behandeling beter past bij uw situatie. We leggen dit dan altijd aan u voor.  In sommige gevallen sluiten fillers, een CO2 laser behandeling of HIFU beter aan bij uw wensen.

Hoewel de exacte duur van de behandeling afhangt van uw situatie, duurt de ingreep normaliter tussen de 1 en 2 uur. Zorg dat u met iemand naar de kliniek komt. Het is namelijk niet toegestaan om na het oogleden liften zelf terug te rijden naar Groningen.

Meer informatie over een ooglidcorrectie nabij Groningen?

Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie in Groningen? JC Kliniek is gevestigd in Emmen, dit ligt op slechts 50 minuten rijden vanaf Groningen. Bij JC Kliniek zijn wij gespecialiseerd in anti-aging medicine. Naast ooglidcorrecties bieden wij huidverbeteringsbehandelingen, cryolipolyse, facelifts en meer.

Heeft u nog vragen over de voordelen van een ooglidcorrectie, onze behandelwijze, de kosten of heeft u andere vragen met betrekking tot een ooglidcorrectie nabij Groningen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999