Ooglidcorrectie Drachten

Bent u op zoek naar een ervaren cosmetische specialist voor uw ooglidcorrectie vlakbij Drachten? Op minder dan een uur rijden vindt u JC Kliniek, waar u uw ooglidcorrectie vakkundig uit kunt laten voeren door middel van de Milaan techniek. Een baanbrekende techniek, met een strakker resultaat. Wilt u meer weten over deze ooglidcorrectie methode vlakbij Drachten, neem dan contact met ons op of lees alle informatie hieronder.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Waarom een ooglidcorrectie bij JC Kliniek?

Wanneer u zoekt naar een ooglidcorrectie in Drachten, vindt u wellicht niet direct een geschikte praktijk en specialist. JC Kliniek biedt ooglidcorrecties voor zowel de bovenste als onderste oogleden. Onze specialisten zijn ruim ervaren en maken gebruik van de nieuwste, innovatieve technieken. Daarnaast zijn onze artsen actief betrokken bij wetenschappelijke onderzoeken op het vlak van ooglidcorrecties, zodat de nieuwste inzichten toegepast kunnen worden tijdens uw behandeling.

Onze kenmerken op een rij:

  • Ervaren cosmetische artsen.
  • Ooglidcorrecties volgens de Milaan Techniek.
  • Hoge kwaliteit behandelingen.
  • Transparant en alle aandacht voor de patiënt.
  • Gratis, vrijblijvende consulten.

Boven- en onderooglidcorrecties

JC Kliniek voert zowel boven– als onderooglidcorrecties nabij Drachten uit. Ook de combinatie van beide oogleden laten corrigeren is mogelijk. Met beide correcties hebben onze artsen ruime ervaring, waardoor u op het beste resultaat kunt vertrouwen.

Ooglidcorrectie Drachten: dit traject volgt u

Wij begrijpen dat een ooglidcorrectie voor u ingrijpend kan zijn. Om het hele behandeltraject voor u zo makkelijk mogelijk te maken, informeren wij u daarom graag over het verloop van het traject.

Vrijblijvende consult

Tijdens het eerste gratis consult bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Het uitgangspunt hierbij is dat u van uw klachten afkomt. Wij zijn echter altijd eerlijk over de mogelijke resultaten en zullen om deze reden ook altijd een advies geven, waarvan onze specialisten denken dat u hier het meeste baat bij heeft. Uiteindelijk komt u samen met één van onze specialisten tot een behandeling.

Plannen van de behandeling

Wanneer u heeft ingestemd met de behandeling, is de volgende stap het inplannen van de behandeling. Na de behandeling bent u enige tijd verhinderd in uw dagelijkse gang van zaken omdat de oogleden moeten herstellen van de behandeling. Dit is belangrijk om rekening mee te houden wanneer de behandeling wordt ingepland.

Nazorg

Het herstel na de correctie zal in totaal zo’n 3 maanden in beslag nemen. Na een week kunt echter al de meeste activiteiten weer oppakken. Volgt uw herstel het normale beloop, dan kan de hele behandeling na deze 3 maanden volledig afgesloten worden. Verloopt uw herstel niet normaal, dan kijkt de arts met u welke handelingen nodig zijn.

Wat kost een ooglidcorrectie in omgeving Drachten?

Overweegt u een ooglidcorrectie in Drachten? Dan zijn de kosten van de behandeling mogelijk een belangrijk onderdeel van deze overweging. Wij begrijpen dat u van tevoren graag wilt weten waar u aan toe bent. Een ooglidcorrectie wordt echter altijd op maat uitgevoerd, omdat de ernst van de klachten nogal kunnen verschillen. Nadat u op consult bent geweest, kunnen we u een exacte prijsopgave geven. Als richtprijs kunt u echter denken aan de volgende prijzen:

Behandeling  Prijs (2 oogleden)
Bovenooglidcorrectie  € 1.150
Onderooglidcorrectie  € 1.500
Boven- en Onderooglidcorrectie  Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie  Op aanvraag

Uiteraard zorgen we dat u, voordat u de behandeling start, precies weet wat de uiteindelijke kosten zijn. Zo kunt u de behandeling met een gerust hart tegemoet gaan en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan voor uw ooglidcorrectie in Drachten.

Vraag uw vrijblijvende consult aan voor uw ooglidcorrectie vlakbij Drachten

Hebben wij u overtuigd van onze specialisten en de behandeling? Plan dan uw gratis en vrijblijvende consult in met één van onze artsen. Heeft u naast het liften van uw oogleden ook andere cosmetische wensen? Dan kunt u ook deze tijdens het consult bespreken met de arts. Zo voeren we onder andere facelifts, CO2 laser– en HIFU-behandelingen uit voor het gezicht om u een vernieuwde, frisse aanblik te geven. Maar ook voor andere huidverbetering behandelingen en cryoliposlyse kunt u bij ons terecht. We zien graag uw aanvraag voor de ooglidcorrectie vanuit Drachten graag tegemoet!

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999