Ooglidcorrectie Assen

Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie in Assen? Bij JC Kliniek zijn we gespecialiseerd in zowel onder- als bovenooglidcorrecties. Lees hieronder alles over de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie nabij Assen.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Ooglidcorrectie in Assen: esthetisch of medisch?

Een ooglidcorrectie in de omgeving van Assen richt zich op het verwijderen van overtollige huid bij de boven- en/of onderoogleden. In veel gevallen kiezen mensen voor een ooglidcorrectie vanwege esthetische redenen, om tekenen van veroudering te verminderen en een jeugdiger uiterlijk te herwinnen. Deze procedure kan wallen, hangende oogleden en een vermoeide uitstraling corrigeren.

Naast cosmetische redenen zijn er ook medische aanleidingen voor een ooglidcorrectie. Dit kan onder andere nodig zijn om zichtbelemmeringen te verhelpen, spierspanningshoofdpijn te verlichten door het liften van de bovenoogleden of om droge en vermoeide ogen tegen te gaan.

Herkent u zich in een van deze redenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een ooglidcorrectie in de buurt van Assen te bespreken.

Ooglidcorrectie in Assen: kosten en vergoedingen bij JC Kliniek

Als u overweegt een ooglidcorrectie in Assen te ondergaan, begrijpen wij dat kosten een belangrijke overweging zijn bij uw beslissing. De kosten zijn deels vastgesteld en deels afhankelijk van uw individuele situatie. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven:

Behandeling  Prijs (2 oogleden)
Bovenooglidcorrectie  € 1.150
Onderooglidcorrectie  € 1.500
Boven- en Onderooglidcorrectie  Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie  Op aanvraag

Wij hechten veel waarde aan transparantie en zullen de kosten van uw ooglidcorrectie duidelijk met u bespreken voordat de behandeling begint. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Onderooglidcorrectie: een frisse uitstraling

Een onderooglidcorrectie, uitgevoerd in de buurt van Assen, kan uw gelaat een verfrissende uitstraling geven. Als u kiest voor een onderooglidcorrectie, worden wallen en tekenen van veroudering onder uw ogen gecorrigeerd.

Wallen kunnen leiden tot een voortdurend vermoeide en verouderde uitstraling. Vetweefsel kan zwelling veroorzaken, wat resulteert in schaduwen aan de zijkant en onder de wallen. Tijdens een onderooglidcorrectie wordt dit vetweefsel verwijderd en wordt het ondersteunende weefsel strakker gemaakt. Kies voor een onderooglidcorrectie voor een jeugdige en energieke uitstraling!

Bovenooglidcorrectie: herstel uw stralende ogen

Als u last heeft van een verouderde huid die uw bovenste oogleden laat hangen, kan een bovenooglidcorrectie in de omgeving van Assen uitkomst bieden. Wij verwijderen overtollige huid, waardoor uw ogen weer zullen stralen.

Een hangende huid boven uw oogleden kan leiden tot diverse klachten, zoals een vermoeide en verouderde blik, verstoring van het gezichtsveld, moeite met het optillen van uw oogleden, spierspanningshoofdpijn door het optrekken van uw wenkbrauwen en droge ogen. Deze klachten kunnen uw dagelijks welzijn negatief beïnvloeden. Kies voor een bovenooglidcorrectie dichtbij Assen en geniet van de vele voordelen.

Uw oogleden liften in de buurt van Assen: de behandeling

Als u ervoor kiest uw oogleden te laten liften bij JC Kliniek in de buurt van Assen, zorgen wij ervoor dat de behandeling soepel verloopt. U wordt vooraf geïnformeerd over het verloop van de behandeling. We bespreken de volledige ooglidcorrectie en plannen een intake om uw situatie te beoordelen en de meest geschikte behandeling te bepalen.

Het kan voorkomen dat onze chirurg concludeert dat een niet-chirurgische behandeling beter bij u past. In sommige gevallen kunnen fillers, laserbehandelingen of HIFU een betere optie zijn. Dan zullen we dit uiteraard met u communiceren en de opties bespreken.

De duur van de behandeling varieert afhankelijk van uw situatie, maar duurt meestal tussen 1 en 2 uur. Zorg ervoor dat u iemand meeneemt naar de kliniek, omdat het niet is toegestaan om na de ooglidcorrectie zelf terug te rijden naar huis.

Meer informatie over een ooglidcorrectie in de buurt van Assen?

Heeft u belangstelling voor een ooglidcorrectie in Assen? Onze kliniek is gevestigd in Emmen, op slechts een korte autorit van 30 minuten van Assen. Bij JC Kliniek zijn we gespecialiseerd in anti-aging geneeskunde en bieden we een scala aan behandelingen aan, waaronder ooglidcorrecties, huidverbeteringsbehandelingen, cryolipolyse, facelifts en nog veel meer.

Indien u verdere vragen heeft over de voordelen van een ooglidcorrectie, onze behandelmethoden, de tarieven of andere aspecten met betrekking tot een ooglidcorrectie in de nabijheid van Assen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u met plezier te assisteren.

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999