Cryolipolyse Groningen

Denkt u aan een cryolipolyse behandeling in Groningen? Bij JC Kliniek bieden wij toegewijde zorg voor de afname van vetcellen. Ontdek hier meer over de mogelijkheden en voordelen van een cryolipolyse in de buurt van Groningen.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Wat is Cryolipolyse in Groningen?

Cryolipolyse biedt een revolutionaire aanpak om van ongewenst vet af te komen door blootstelling aan extreme kou. Het is een niet-ingrijpende methode, ideaal voor het verwijderen van hardnekkig vet op specifieke gebieden zoals lovehandles, zonder chirurgie. 

Cryolipolyse in Groningen vereist weinig tot geen hersteltijd, waardoor cliënten snel weer aan de slag kunnen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van cryolipolyse voor een slanker en strakker figuur in Groningen.

Het behandelingstraject

Bij het begin van uw cryolipolyse-behandeling worden uw wensen duidelijk besproken tijdens het consult met onze specialist. Vervolgens wordt uw huid afgetekend om de exacte behandelgebieden aan te duiden. Om de omliggende huid te beschermen, wordt er een anti-vries doek aangebracht en kan de cryolipolyse behandeling in Groningen verder gaan.

Daarna plaatst de behandelaar de transducers op de huid, waarna een cyclus van verhitten en bevriezen begint. Dit proces duurt meestal tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van de omvang van het te behandelen gebied.

Terwijl u comfortabel ligt tijdens de behandeling, krijgt u informatie over dieet en nazorg om de resultaten te optimaliseren. Na de voltooiing van de behandeling kunt u naar huis gaan, met een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten tijdens het herstelproces en hoe u het beste voor uzelf kunt zorgen na cryolipolyse vlakbij Groningen.

Kosten cryolipolyse behandeling 

De kosten van een cryolipolyse behandeling staan vast. Bekijk de prijzen hieronder. Als u vragen heeft, neem dan contact op.

Behandeling Sessie 1 Sessie 2
Cryolipolyse €250 €200

Hoe werkt cryolipolyse precies?

Maar hoe werkt het eigenlijk, het bevriezen van vet? We maken gebruik van het IceSlim Cryolipolyse Apparaat van Celestetic, dat via zogenaamde “transducers” (koppen) op het te behandelen gebied wordt geplaatst. Het weefsel wordt vacuüm gezogen en vervolgens verhit en daarna gekoeld. 

Deze afwisseling van warmte en kou zorgt voor een schokeffect, wat de effectiviteit van de behandeling ten goede komt. Uit onderzoek is gebleken dat deze methode, bekend als warm-koud-warm, aanzienlijk effectiever is dan de conventionele koude behandeling. Bovendien kunnen we symmetrisch behandelen dankzij de aanwezigheid van twee transducers.

Waarom cryolipolyse bij JC Kliniek?

Bij JC Kliniek draait alles om u. We werken uitsluitend met gespecialiseerde artsen, die getraind zijn in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie, evenals cosmetische chirurgie. Onze focus ligt op blijvende resultaten met minimaal invasieve behandelingen, en eerlijkheid staat centraal in alles wat we doen – van onze foto’s en behandelingen tot onze reviews.

Bij ons staat uw welzijn voorop. Tijdens een vrijblijvend consult lichten we alle mogelijkheden toe en geven we altijd een eerlijk advies. Hygiëne, persoonlijke aandacht en privacy zijn essentiële waarden binnen onze kliniek. Kom langs voor een adviesgesprek en ervaar het zelf. Alles is volledig vrijblijvend, en onze artsen denken altijd met u mee. Een cryolipolyse behandeling nabij Groningen is de oplossing voor vetverlies.

Vraag uw vrijblijvende consult aan voor een cryolipolyse behandeling vlakbij Groningen

Bent u al overtuigd van een cryolipolyse behandeling bij JC Kliniek? Groningen bevindt zich op een acceptabele afstand van Emmen. Hetzelfde geldt voor behandelingen zoals huidverbetering, ooglidcorrecties en facelifts, waarvoor u ook bij ons terecht kunt. Neem daarom snel contact met ons op, zodat we u spoedig kunnen verwelkomen. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999