Cryolipolyse Friesland

Heeft u interesse in een cryolipolyse behandeling in Friesland? Bij JC Kliniek in Emmen bieden wij hoogwaardige zorg voor de vermindering van vetcellen. Ontdek hier wat cryolipolyse voor u kan betekenen en de voordelen die het biedt. Voor cryolipolyse nabij Friesland wilt u bij JC Kliniek zijn.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Wat is cryolipolyse in Friesland?

Cryolipolyse is een baanbrekende techniek om ongewenst vet te verwijderen door middel van blootstelling aan extreme kou. Deze niet-invasieve methode is perfect voor het elimineren van hardnekkige vetophopingen zoals lovehandles, zonder dat daar chirurgische ingrepen aan te pas moeten komen.

Een cryolipolyse behandeling nabij Friesland vergt minimale hersteltijd, zodat u snel weer uw dagelijkse routine kunt oppakken. Ontdek op deze pagina de mogelijkheden van cryolipolyse nabij Friesland voor een slanker en strakker figuur.

Het behandelingstraject

Uw cryolipolyse-behandeling begint met een consult waarin u uw wensen bij onze specialist kunt aankaarten en we de mogelijkheden met u bespreken. De behandelgebieden worden afgetekend en een anti-vriesdoek wordt aangebracht om de omliggende huid te beschermen.

De behandelaar plaatst de transducers op uw huid, waarna een cyclus van verwarmen en koelen begint. Deze procedure duurt doorgaans tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Tijdens de behandeling ontvangt u advies over de juiste voeding en nazorg voor het maximaliseren van de resultaten. Na de behandeling kunt u naar huis met duidelijke instructies voor het herstelproces en de nazorg na uw cryolipolyse behandeling nabij Friesland.

Kosten cryolipolyse Friesland

De tarieven voor onze cryolipolyse behandelingen nabij Friesland zijn  vast. Bekijk hieronder de prijzen. Neem bij eventuele vragen contact met ons op.

Behandeling Sessie 1 Sessie 2
Cryolipolyse €250 €200

Hoe werkt cryolipolyse?

Nu rijst mogelijk de vraag: hoe werkt cryolipolyse precies? Hiervoor gebruiken wij het IceSlim Cryolipolyse Apparaat van Celestetic, dat met zogenaamde “transducers” (koppen) op behandelgebied wordt geplaatst. Het weefsel wordt vacuüm gezogen, verhit en vervolgens gekoeld.

Onderzoek heeft aangetoond dat deze warm-koud-warm methode aanzienlijk effectiever is dan de traditionele koude behandeling. Bovendien kunnen we dankzij de twee transducers symmetrisch behandelen. Zo vergroten wij met deze techniek de effectiviteit van de behandeling.

Waarom cryolipolyse bij JC Kliniek nabij Friesland?

Bij JC Kliniek staat uw tevredenheid centraal. Onze deskundige artsen zijn gespecialiseerd in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie, evenals cosmetische ingrepen. Wij streven naar langdurige resultaten met minimaal invasieve behandelingen en hechten groot belang aan transparantie in al onze activiteiten – van onze foto’s tot de behandelingen en reviews.

Uw welzijn heeft onze hoogste prioriteit. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we uitgebreid alle mogelijkheden en bieden we altijd eerlijk advies. Hygiëne, persoonlijke aandacht en privacy zijn fundamenteel in onze praktijk. Bezoek ons voor een adviesgesprek en ervaar onze aanpak zelf. Een cryolipolyse behandeling in de buurt van Emmen is de ideale oplossing voor vetvermindering.

Vraag uw vrijblijvende consult aan voor cryolipolyse nabij Friesland

Overtuigd van een cryolipolyse behandeling bij JC Kliniek? Emmen is gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Friesland. Ook voor andere behandelingen zoals huidverbetering, ooglidcorrecties en facelifts bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op zodat we u binnenkort kunnen verwelkomen. We kijken ernaar uit om u te mogen helpen! Voor cryolipolyse nabij Friesland wilt u bij JC Kliniek zijn.

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999