Cryolipolyse Drenthe

Overweegt u een cryolipolyse behandeling in Drenthe? Bij JC Kliniek in Emmen staan wij voor u klaar met professionele zorg om vetcellen te verminderen. Ontdek hier de mogelijkheden en voordelen van cryolipolyse in Drenthe.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

at is cryolipolyse in Drenthe?

Cryolipolyse is een innovatieve methode om ongewenst vet te verwijderen door middel van extreme kou. Deze niet-invasieve techniek is ideaal voor het aanpakken van hardnekkige vetophopingen, zoals lovehandles, zonder dat er een operatie aan te pas komt.

Een cryolipolyse behandeling in Drenthe vereist nauwelijks hersteltijd, waardoor u snel uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van cryolipolyse voor een slanker en strakker lichaam in Drenthe.

Het behandeltraject

Uw cryolipolyse-behandeling begint met een consult waarin uw wensen worden besproken met onze specialist. De behandelgebieden worden gemarkeerd op uw huid en een anti-vriesdoek wordt aangebracht ter bescherming van de omliggende huid.

De behandelaar plaatst vervolgens de transducers op uw huid, waarna een cyclus van verwarmen en koelen begint. Deze procedure duurt gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Tijdens de behandeling ontvangt u advies over voeding en nazorg om de resultaten te optimaliseren. Na afloop kunt u naar huis met duidelijke informatie over het herstelproces en hoe u de beste nazorg kunt bieden na uw cryolipolyse behandeling in Drenthe.

Kosten cryolipolyse in Drenthe

De tarieven voor onze cryolipolyse behandelingen in Drenthe staan vast. De prijzen ziet u hieronder. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Behandeling Sessie 1 Sessie 2
Cryolipolyse €250 €200

Hoe werkt cryolipolyse?

Maar hoe werkt cryolipolyse precies? Wij gebruiken hiervoor het IceSlim Cryolipolyse Apparaat van Celestetic, dat met zogeheten “transducers” (koppen) op het te behandelen gebied wordt geplaatst. Het weefsel wordt vacuüm gezogen, waarna het wordt verhit en vervolgens gekoeld.

Deze afwisseling van warmte en kou veroorzaakt een schokeffect, wat de effectiviteit van de behandeling vergroot. Onderzoek heeft aangetoond dat deze warm-koud-warm methode aanzienlijk effectiever is dan de traditionele koude behandeling. Bovendien kunnen we dankzij de twee transducers symmetrisch behandelen.

Waarom cryolipolyse bij JC Kliniek?

Bij JC Kliniek staat u op de eerste plaats. Onze gespecialiseerde artsen zijn getraind in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie en cosmetische chirurgie. Wij streven naar blijvende resultaten met minimaal invasieve behandelingen en hechten veel waarde aan eerlijkheid in alles wat we doen – van onze foto’s tot onze behandelingen en reviews.

Uw welzijn staat bij ons voorop. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we alle mogelijkheden en geven we altijd eerlijk advies. Hygiëne, persoonlijke aandacht en privacy zijn kernwaarden die wij in onze kliniek hanteren. Kom langs voor een adviesgesprek en ervaar het zelf. Een cryolipolyse behandeling in Emmen in Drenthe is de oplossing voor vetverlies.

Vraag uw vrijblijvende consult aan voor cryolipolyse in Drenthe

Bent u overtuigd van een cryolipolyse behandeling bij JC Kliniek? Emmen is gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Drenthe. Voor andere behandelingen zoals huidverbetering, ooglidcorrecties en facelifts kunt u eveneens bij ons terecht. Als u nu contact met ons opneemt, zullen we u spoedig kunnen verwelkomen. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn! JC Kliniek is uw kliniek voor cryolipolyse in Drenthe.

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999