Botox Gelderland

Bent u op zoek naar een botox behandeling nabij Gelderland? Bij JC Kliniek, gevestigd in Emmen, zijn wij gespecialiseerd in anti-aging, waaronder botox behandelingen. Of u nu op zoek bent naar een behandeling tegen fronsrimpels, kraaienpootjes, een gummy smile of een behandeling tegen voorhoofdrimpels of meer; wij helpen u graag het gewenste resultaat te bereiken.

Neem contact met ons op voor vragen of plan een gratis consult voor botox in de buurt van Gelderland!

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Waarom kiezen voor botox nabij Gelderland?

Bij JC Kliniek bieden we professionele botox behandelingen nabij Gelderland die zowel esthetische als medische voordelen hebben. Botox is een veilige en effectieve manier om spieren tijdelijk te ontspannen, wat kan helpen bij het verminderen van rimpels en het verlichten van bepaalde medische aandoeningen. 

Hieronder vindt u een paar voorbeelden van de vele toepassingen van botox:

  • Bunny lines: Bunny lines zijn kleine rimpels aan de zijkanten van de neus en kunnen effectief worden verminderd. Hierdoor krijgt uw gezicht een zachtere uitstraling.
  • Gummy smile: Botox kan helpen bij het corrigeren van een gummy smile door de spieren boven de lip te ontspannen, waardoor minder tandvlees zichtbaar wordt wanneer u lacht.
  • Fronsrimpels: De diepe lijnen tussen de wenkbrauwen, die vaak ontstaan door herhaaldelijk fronsen, kunnen aanzienlijk worden verzacht.
  • Kraaienpootjes: De fijne lijntjes rond de ogen, beter bekend als kraaienpootjes, worden veroorzaakt door lachen en het samenknijpen van spieren. Deze lijntjes kunnen effectief worden behandeld om een jongere, frissere blik te creëren.
  • Migraine preventie: Botox kan ook medisch worden ingezet om een bepaalde soort migraine, veroorzaakt door een te hoge spierspanning in het voorhoofd, tegen te gaan.

Bij JC Kliniek streven we naar het bieden van behandelingen die aansluiten bij uw individuele behoeften en wensen. Uw behandeltraject begint daarom altijd met een gratis consult. Hierbij kijken we samen naar uw wensen, en of een botox behandeling nabij Gelderland een geschikte oplossing is. 

Wat kost botox in de regio Gelderland?

Vraagt u zich af wat botox rondom Gelderland kost? Bij JC Kliniek streven we naar transparantie en duidelijkheid in alles wat we doen. We begrijpen dat het belangrijk is om voorafgaand aan een behandeling goed geïnformeerd te zijn over het proces en de kosten. Onder deze tekst vindt u daarom een tabel met een overzicht van de kosten voor onze botox behandelingen. 

Behandeling 1 zone 2 zones
Fronsrimpel € 150,00
Voorhoofdsrimpel € 150,00 € 275,00
Kraaienpootjes € 150,00 € 275,00
Bunny lines € 150,00 € 275,00
Gummy smile € 150,00 € 275,00
Kin € 150,00 € 275,00

Tijdens een gratis consult bekijken we uw persoonlijke situatie zorgvuldig, omdat de exacte kosten soms moeilijk vooraf in te schatten zijn. Tijdens dit consult zullen we alle kosten duidelijk benoemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent als u kiest voor botox in de regio Gelderland.

JC Kliniek: specialist in cosmetische ingrepen en anti-aging

Naast botox biedt JC Kliniek ook andere behandelingen die mogelijk beter aansluiten op uw wensen, zoals fillers, huidverjonging en meer. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u te adviseren en samen met u de beste behandeling te kiezen voor uw specifieke behoeften. 

Uw tevredenheid en vertrouwen zijn onze hoogste prioriteit. Wij streven ernaar om u de beste zorg en resultaten te bieden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Plan een consult voor uw botox behandeling nabij Gelderland

Bij JC Kliniek profiteert u van een botox behandeling die geheel is afgestemd op uw wensen. Tijdens een gratis consult bespreken we waar u tegenaan loopt en geven we duidelijkheid over het proces en de kosten. We adviseren om het behandelde gebied niet te masseren en intensieve activiteiten tijdelijk te vermijden. 

Plan vandaag nog uw consult bij JC Kliniek in Gelderland en bespreek de mogelijkheden voor uw behandeling met botox nabij Gelderland!

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999