Ooglidcorrectie kosten

Wat zijn de kosten van een ooglidcorrectie? Omdat wij transparantie van groot belang vinden, hebben we voor u een overzicht gemaakt met de prijzen van de betreffende ingreep. Hierbij is het goed om te weten dat wij standaard het ooglid van zowel het linker- als het rechteroog in één keer behandelen; dit is dus al meegenomen in de onderstaande prijzen.

Vrijblijvend Consult Aanvragen

Hulp nodig?

Ooglidcorrectie: prijslijst

Soort ooglidcorrectie Prijs
Bovenooglidcorrectie volgens de “Milaan Methode” (2 oogleden). Uniek in Nederland en superieure resultaten.  € 1.150
Onderooglidcorrectie (2 oogleden)  € 1.500
Onder- én bovenooglidcorrectie  Op aanvraag
Herstel ooglidcorrectie  Op aanvraag

Waarom zijn de kosten van sommige ooglidcorrecties op aanvraag?

Voor sommige ooglidcorrecties hanteren wij een standaardprijs, maar aan bepaalde aangepaste situaties en behandelingen kunnen wij geen vaste prijs koppelen. De reden hiervoor is dat deze behandelingen in uitvoering verschillen per persoon. Bijvoorbeeld: het herstel van een ooglidcorrectie kan bij de ene persoon een kleine ingreep zijn, terwijl het bij de ander een meer uitgebreide ooglidcorrectie betreft.

Heeft u specifieke wensen of vragen en wilt u weten wat de exacte kosten van een ooglidcorrectie voor u zijn? Neem dan contact met ons op. Na een intakegesprek kunnen wij u informeren over de ooglidcorrectie kosten in uw specifieke situatie.

Toelichting op de ooglidcorrectie kosten bij JC Kliniek

De prijzen voor een ooglidcorrectie variëren enorm op internet. Belangrijk om te weten voor u, is welke zorg u krijgt voor de betreffende prijs. Bij JC Kliniek is de prijs van een ooglidcorrectie opgebouwd uit verschillende onderdelen, namelijk:

  1. Het eerste bezoek (de kennismaking).
  2. Het onderzoek door de arts.
  3. De uitleg over de behandeling en eventuele alternatieven (het consult).
  4. De daadwerkelijke operatie met alle gebruikte materialen.
  5. De nazorg na de ingreep (inclusief de bereikbaarheid voor vragen).
  6. De opvang bij eventuele problemen tijdens de genezing in de eerste weken.
  7. En tot slot de controle afspraken na één week en na een half jaar.

Kortom, de prijs van een ooglidcorrectie bij JC Kliniek is een all-in prijs, zodat u achteraf niet voor extra, onverwachte kosten komt te staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wanneer u besluit de ooglidcorrectie te laten doen.

Neem contact op met JC Kliniek voor meer informatie over de kosten van uw ooglidcorrectie

Heeft u specifieke wensen of vragen en wilt u weten wat de exacte kosten van een ooglidcorrectie voor u zijn? Neem dan contact met ons op. Na een intakegesprek kunnen wij u informeren over de ooglidcorrectiekosten in uw specifieke situatie, voor zowel onderooglidcorrecties als bovenooglidcorrecties.

JC Kliniek dr. Schortinghuis Drs. Mark Contini

Meer informatie aanvragen of contact opnemen

U kunt contact opnemen via het formulier of door ons te bellen. Wij horen graag van u en helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op +31 591 245 999